Bewustwording sessies

Iedereen weet eigenlijk wel voor zichzelf wat hij of zij zou willen veranderen. De kunst is niet het weten, de kunst is positieve veranderingen aan brengen op zo’n manier dat ze blijvend zijn. Ontdekken hoe samen te werken met jouw eigen lichaam om die veranderingen te maken. Met kleine stapjes positieve veranderingen die blijvend zijn, zo bereik jij in het dagelijks leven de top van jouw berg!

Doel – denken – visualiseren – in kleine stukjes hakken – doen!

 

Investeren in jezelf is klappen kunnen incasseren!

Hoeveel stress & negativiteit kan het lichaam opslaan en verwerken?

Hoe gebruiken & verzorgen we ons lichaam?

Wat kunnen onze hersens & onze ademhaling?

Het ontdekken van het lichaam is investeren om klappen te kunnen incasseren.

Wat ga je ontdekken en waarin ga je investeren?


Bewuster denken – Hoe denk jij?

BreinTwist oefeningen.

Mentaal en fysiek samenbrengen om verder te groeien. Oefeningen zoals Rationeel Voelend Trainen (RVT). Jouw mentale en fysieke staat combineren in bewegingsoefeningen. Ga je de mogelijkheden van jouw eigen lichaam ontdekken?

 

Bewust worden van jouw denkpatroon en de verschillende denkpatronen die we kunnen ontwikkelen. De verschillende manieren van denken laten samenwerken zoals denken vanuit creativiteit – gevoel – rationeel – verwondering. Het ervaren van rust dat mediteren kan brengen en de mogelijkheden zien door het creatieve denken.

Benieuwd wat jij kunt halen uit jouw denken om blijvende positieve veranderingen te maken in het dagelijks leven? Kom langs voor een kennismaking.


Bewuster ademhalen – Hoe haal jij adem?

Bewust worden van jouw ademhaling. Het ontdekken van de verschillende manieren van ademhalen, deze samenbrengen met bewegingen en de verschillende manieren van denken. Leren hoe je dit kunt in-zetten in het dagelijks leven. Voor meer energie, rust of juist het stimuleren van creativiteit. In het dagelijks leven kunnen we onze ademhaling meer inzetten dan we denken. Wil jij meer uit jouw ademhaling halen? Kom dan eens langs voor een sessie.

 


Bewuster voelen – Hoe ga jij om met prikkels?

Bewust worden van jouw zenuwstelsel. Ontdekken hoe jouw lichaam omgaat met prikkels. Het verzorgen en koesteren van het zenuwstelsel. Ervaren wat plaatselijke reset voor het lichaam kan doen. Zeker voor mensen die hoog sensitief zijn is het van essentieel belang te weten hoe een extreem gevoelig zenuwstelsel te verzorgen en koesteren. Preventief te werk gaan om overprikkeling te voorkomen. Niet enkel door het verzorgen en koesteren maar juist ook door te weten hoe het zenuwstelsel in te zetten. Negatieve prikkels begrenzen en positieve prikkels versterken.

Het ervaren van stress uit het lichaam werken via jouw eigen ademhaling in combi met

energieverwerkingsmassage. Ga je ontdekken wat jouw lichaam jou te bieden heeft?

Ervaren wat energieverwerkingsmassage voor je kan betekenen?

Neem dan contact op voor een kennismaking


Waar loop je tegen aan, wat wil je veranderen?

vs.

Waarom loop je ergens tegen aan, waarom wil jij het veranderen?

 

Bewustwording sessies naar wie jij bent


Kosten?

Voor iedereen zou het haalbaar moeten zijn om te ontdekken wat het lichaam te bieden heeft en te investeren in jezelf!

Daarom heb ik gekozen om te werken via sessies naar financiële draagkracht.

 

Neem gerust contact op met mij voor het maken van een afspraak.