Wie ben ik & Coaching

Renathe betekent “herboren” en dat is wie ik ben.

Elke keer blijven ontwikkelen waardoor je steeds weer groeit, als het ware een nieuwe “ik” ontdekt. Freestyle dans is mijn passie, een stijl waar in je kan blijven ontdekken en groeien.

 

Het bewust worden van onszelf, wie zijn we los van de mensen om ons heen en vervolgens dit laten groeien zorgt voor een andere mentale leefstijl. Deze mentale leefstijl heeft mij onder andere gebracht om te gaan van rollator naar bergbeklimmen. Zowel mentaal als fysiek de nieuwe “ik” ontdekken, mogelijkheden kunnen zien en creëren om persoonlijke ontwikkeling door te maken.

Als Hoog Sensitief Persoon en vanwege het onbegrip over HSP en HSP+trauma heb ik gekozen om mij daarin te specialiseren, om ook deze voelende denkers met een extreem gevoelig zenuwstelsel te helpen zichzelf te vinden en te groeien. De mens zien vanuit wie zij zijn en deze te zien groeien in het dagelijks leven is geweldig om te mogen ervaren. Topsport coaches helpen het beste bij sporters naar boven te halen om hun naar de top te brengen. Waarom zou dit niet kunnen met het mentale & fysieke in het dagelijks leven? Ons lichaam heeft zoveel meer te bieden dan we denken. Het positieve cluster van wie jij bent vinden en laten groeien niet enkel voor jezelf maar juist voor de mensen om je heen.

Positive Cluster Growth.

Nieuwe dingen ontdekken vanuit wie wij zijn ter opbouw van onszelf zowel fysiek als mentaal laat ons groeien & maakt ons sterk. Al deze nieuwe ontdekkingen vormen een positief cluster dat vertelt wie wij zijn los van de mensen om ons heen. Hoe groter dit cluster hoe sterker de persoon die we van binnen zijn.

Hoe sterker de persoon die we zijn, los van de mensen om ons heen, hoe beter we er kunnen zijn voor een ander. Dingen ontdekken over onszelf en wat ons lichaam te bieden heeft ter opbouw van onszelf zoals o.a.

~ Wat kan ademhaling voor ons doen?

~ Samenwerken met de verschillende denkpatronen van ons brein.

~ De verschillende mogelijkheden hoe ons zenuwstelsel te verzorgen en gebruiken.

~ Hoe laat onze creativiteit ons groeien?

Deze dingen laten ons positieve cluster groeien.

Er ligt heel wat voor het oprapen dat we kunnen gebruiken voor het uitbreiden van dat cluster. Verwondering, onze “wauw”-factoren ontdekken, dat wat ons extra adem geeft, ze laten ons verder ontwikkelen. Zijn we ons bewust hoe we ons cluster ten positieve oneindig kunnen laten groeien?

Wie ben je los van de mensen om je heen? Juist voor de mensen om je heen.

Ieder persoon is anders, ieder leven is anders. Sessies naar wie jij bent.

Met kleine stapjes positieve veranderingen die blijvend zijn.

Kosten

Voor iedereen zou het haalbaar moeten zijn om te ontdekken wat het lichaam te bieden heeft en te investeren in jezelf!

Daarom heb ik gekozen om te werken via sessies naar financiële draagkracht.

Neem gerust contact op met mij voor het maken van een afspraak.