Wie ben ik & Coaching

Mijn naam is Renathe.

Mijn grote creativiteit en nieuwsgierigheid naar wat het lichaam te bieden heeft komen
voornamelijk tot uiting door:

De processen van het lichaam - denkpatronen - zenuwstelsel - ademhaling zijn een passie van mij. Benieuwd naar redenen waarom we moedig actie zouden ondernemen om de processen samen te brengen?

 

Een andere mentale leefstijl.

Bij o.a. Goudsbloem & de Vries kreeg ik de mogelijkheid om de nodige research te doen en coaching te ontwikkelen. Wie zijn we los van de mensen om ons heen? Juist voor de mensen om ons heen! De kracht die het lichaam te bieden heeft ontdekken, kan zorgen voor een andere mentale leefstijl. Met deze andere mentale leefstijl kon ik, ondanks ziekte, gaan van rollator naar bergbeklimmen.

Leven in balans.

De balans terugbrengen en behouden. Via een coaching gebaseerd op :

  • Polyvagaaltheorie (S. Porges)
  • de Buteyko-ademhalingstechniek
  • Rationeel Voelend Trainen (RVT)

leer je o.a. hoe te herstellen, versterken en preventief te werk te gaan.

Een extreem gevoelig zenuwstelsel (EGZ), ook wel bekend als hoogsensitiviteit, kent veel onbegrip. Vaak beseffen mensen niet wat dit allemaal omvat, hoe je dit zenuwstelsel kunt resetten en de kracht die het bezit. Omdat ik zelf een EGZ heb en vanwege het grote onbegrip hierover, heb ik ervoor gekozen mij hierin te specialiseren.

 

Vastlopen in het leven is het laatste wat we willen. Hoe nieuwsgierig zijn we naar het onbekende van ons eigen lichaam? De kracht ontdekken van een mentale leefstijl in het dagelijks leven, waardoor je er weer kunt zijn voor anderen.

Topsportcoaches helpen het beste bij mensen naar boven te halen en deze sporters naar de top te brengen. Waarom zou dit niet kunnen met het mentale en fysieke in het dagelijks leven? Samen zijn we sterker met sessies op maat.

Ontdek wat jouw lichaam te bieden heeft. De kracht die wacht!

Het positieve cluster van wie jij bent vinden en laten groeien niet enkel voor jezelf maar juist voor de mensen om je heen.

Positive Cluster Growth.

Nieuwe dingen ontdekken vanuit wie wij zijn ter opbouw van onszelf zowel fysiek als mentaal laat ons groeien & maakt ons sterk. Al deze nieuwe ontdekkingen vormen een positief cluster dat vertelt wie wij zijn los van de mensen om ons heen. Hoe groter dit cluster hoe sterker de persoon die we van binnen zijn.

Hoe sterker de persoon die we zijn, los van de mensen om ons heen, hoe beter we er kunnen zijn voor een ander. Dingen ontdekken over onszelf en wat ons lichaam te bieden heeft ter opbouw van onszelf zoals:

  • Wat kan ademhaling voor ons doen?
  • Samenwerken met de verschillende denkpatronen van ons brein.
  • De verschillende mogelijkheden hoe ons zenuwstelsel te verzorgen en gebruiken.
  • Hoe laat onze creativiteit ons groeien?

Deze dingen laten ons positieve cluster groeien.

Er ligt heel wat voor het oprapen dat we kunnen gebruiken voor het uitbreiden van dat cluster. Verwondering, onze “wauw”-factoren ontdekken, dat wat ons extra adem geeft, ze laten ons verder ontwikkelen. Zijn we ons bewust hoe we ons cluster ten positieve oneindig kunnen laten groeien?

Wie ben je los van de mensen om je heen? Juist voor de mensen om je heen.

Ieder persoon is anders, ieder leven is anders. Sessies naar wie jij bent.

Met kleine stapjes positieve veranderingen die blijvend zijn.

Kosten

Voor iedereen zou het haalbaar moeten zijn om te ontdekken wat het lichaam te bieden heeft en te investeren in jezelf!

Daarom heb ik gekozen om te werken via sessies naar financiële draagkracht.

Neem gerust contact op met mij voor het maken van een afspraak.